Cadeaus en wenskaarten

Op zoek naar iets leuks om iemand te verrassen? Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en ‘zomaar’ momenten: wat de reden ook is, in onze winkels vind je een leuke selectie aan cadeaus en wenskaarten.

DE MOOISTE EN LEUKSTE WENSKAARTEN

Wie dacht dat wenskaarten passé waren, zit er grondig naast. Meer zelfs: ze zijn booming business. Neem jezelf als voorbeeld. Allicht ben je niet altijd in staat om overal fysiek aanwezig te zijn – zelfs al gaat het om mensen die je dierbaar zijn. Om toch je emoties (blijdschap, vriendschap, verdriet en liefde) met hen te kunnen delen op alledaagse of belangrijke momenten, bieden we Hallmark wenskaarten aan.

Wenskaarten van Hallmark zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen, soorten en prijsklassen voor elke gelegenheid. Van specifieke postkaarten voor het kamp van de kinderen tot verjaardagsuitnodigingen en wenskaarten voor jubilea: ons assortiment is zodanig uitgegroeid dat we beschikken over een kaartjeswand van 18 meter bij Stripspeciaalzaak Vermeire en 10 meter bij Buurtboekhandel Boeket.

Ons aanbod is ook bij Hallmark niet ongemerkt gebleven. In 2012 certificeerden zij ons tot officiële Hallmark Gold Label Shop. Dit houdt in dat we een van de eersten zijn om de nieuwste collecties beschikbaar stellen in een volledig ingerichte Hallmark-setting waarin je alles makkelijk kan terugvinden.

HET JUISTE CADEAU VOOR DE JUISTE ONTVANGER

Je zoekt een geschenk maar bent niet zeker of het wel een cadeau is dat aanslaat. Geloof ons, dat kennen we. Net daarom bieden onze winkels geschenkkaarten aan van verschillende winkelketens, online shops, pretparken en meer. Zo kom je in ons aanbod cadeaukaarten van Zalando, Netflix, ICI Paris XL, Wallibi, Netflix, Weekendje Weg en meer in diverse prijsklassen tegen.

Geef je liever een cadeautje om uit te pakken? Dan vormen onze Cadeauboxen (de broertjes van Bongo) een waardig alternatief. Deze stellen de ontvanger in staat om culinair of wellness-gewijs te genieten op verschillende adresjes doorheen de Benelux. Leuk extraatje: de cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en gratis omruilbaar.
Lees meer over het omruilen / verlengen van je cadeaubox

DE ROBBEDOESCADEAU: DAT IS ER EENTJE VAN BIJ ONS

Ga je liever lokaal, dan hebben we zowel Robbedoescadeaubons als -winkelabonnementen in huis. Zo hebben we een speciale cadeaubon die een jaar geldig is, ongeacht de koopjesperiode. Deze is vrij van waarde en kan voor alles gebruikt worden bij zowel Stripspeciaalzaak Vermeire als Buurtboekhandel Boeket.
Ook kunnen we een winkelabonnement opstellen voor kranten en/of weekbladen. De voordelen daarvan zijn eindeloos:

 • Je bent 300% zeker dat je geen enkele uitgave mist, want een nummer reserveren is mogelijk
 • Je krant of tijdschrift is altijd netjes op tijd – vers van de pers
 • Je bent vrij om te kiezen of je je krant of magazine met of zonder extraatjes meeneemt
 • Tijdens je vakantie kan je je winkelabonnement probleemloos onderbreken (maar is geen vereiste)
 • Je ontsnapt aan eventuele prijsstijgingen zolang je abonnement loopt
 • Je hebt de vriendelijkheid en service van ons als je product om een bepaalde reden niet aanwezig is

Contacteer ons voor meer informatie

CADEAUS EN WENSKAARTEN

Op zoek naar iets leuks om iemand te verrassen? Wij kunnen helpen!  Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en ‘zomaar’ momenten (zelfs als je een beetje later bent) hebben wij immers de leukste selectie aan cadeaus en wenskaarten in huis!

DE MOOISTE EN LEUKSTE WENSKAARTEN

Wie dacht dat wenskaarten passé waren, zit er grondig naast. Meer zelfs: ze zijn booming business. Neem jezelf als voorbeeld. Allicht ben je niet altijd in staat om overal fysiek aanwezig te zijn – zelfs al gaat het om mensen die je dierbaar zijn. Om toch je emoties met hen te kunnen delen op alledaagse of belangrijke momenten, bieden we Hallmark wenskaarten aan.

Wenskaarten van Hallmark zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen, soorten en prijsklassen voor elke gelegenheid. Van specifieke postkaarten voor het kamp van de kinderen tot verjaardagsuitnodigingen en wenskaarten voor jubilea: ons assortiment is zodanig uitgegroeid dat we beschikken over een kaartjeswand van 18 meter bij Stripspeciaalzaak Vermeire en 10 meter bij Buurtboekhandel Boeket.

Ons aanbod is ook bij Hallmark niet ongemerkt gebleven. In 2012 certificeerden zij ons tot officiële Hallmark Gold Label Shop. Dit houdt in dat we een van de eersten zijn om de nieuwste collecties beschikbaar stellen in een volledig ingerichte Hallmark-setting waarin je alles makkelijk kan terugvinden.

HET JUISTE CADEAU VOOR DE JUISTE ONTVANGER

Je zoekt een geschenk maar bent niet zeker of het wel een cadeau is dat aanslaat. Geloof ons, dat kennen we. Net daarom bieden onze winkels geschenkkaarten aan van verschillende winkelketens, online shops, pretparken en meer. Zo kom je in ons aanbod cadeaukaarten van Zalando, Netflix, ICI Paris XL, Wallibi, Netflix, Weekendje Weg, PlayStation en meer in diverse prijsklassen tegen.

Geef je liever een cadeautje om uit te pakken? Dan vormen onze Cadeauboxen (de broertjes van Bongo) een waardig alternatief. Deze stellen de ontvanger in staat om culinair of wellness-gewijs te genieten op verschillende adresjes doorheen de Benelux. Leuk extraatje: de cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en gratis omruilbaar.

Lees meer over het omruilen / verlengen van je cadeaubox

DE ROBBEDOESCADEAU: DAT IS ER EENTJE VAN BIJ ONS

Ga je liever lokaal, dan hebben we zowel Robbedoescadeaubons als -winkelabonnementen in huis. Zo hebben we een speciale cadeaubon die een jaar geldig is, ongeacht de koopjesperiode. Deze is vrij van waarde en kan voor alles gebruikt worden bij zowel Stripspeciaalzaak Vermeire als Buurtboekhandel Boeket.

Ook kunnen we een winkelabonnement opstellen voor kranten en/of weekbladen. De voordelen daarvan zijn eindeloos:

 • Je bent 300% zeker dat je geen enkele uitgave mist, want een nummer reserveren is mogelijk
 • Je krant of tijdschrift is altijd netjes op tijd – vers van de pers
 • Je bent vrij om te kiezen of je je krant of magazine met of zonder extraatjes meeneemt
 • Tijdens je vakantie kan je je winkelabonnement probleemloos onderbreken (maar is geen vereiste)
 • Je ontsnapt aan eventuele prijsstijgingen zolang je abonnement loopt
 • Je hebt de vriendelijkheid en service van ons als je product om een bepaalde reden niet aanwezig is

Niet alles duidelijk? Van ’s morgens tot net voor het avondeten staan we voor je klaar.

Strips, boeken & magazines

Op zoek naar een spannend stripverhaal of een ontspannend boek? 

LEES MEER

Verzenden & ontvangen

Pakketjes of andere post krijgen zelfs wanneer je uit huis bent?

LEES MEER