wij als afhaalpunt

Pakketten ontvangen of terugsturen waar en wanneer dat jou het beste past? Dat gaat! Zowel Stripspeciaalzaak Vermeire als Buurtboekhandel Boeket zijn afhaalpunten voor verschillende leveranciers – wereldwijd.

Verzenden en ontvangen van pakketten

Postpakketten verzenden en ontvangen binnen België of van/naar het buitenland gaat bij ons zeer eenvoudig. Door onze samenwerking met verschillende verzendservices, is een pakketje binnen een handomdraai bij de juiste persoon of het juiste bedrijf. Ook omgekeerd zijn we altijd beschikbaar om jouw pakje in ontvangst te nemen op de momenten dat jij er even niet bent. Zo kan je rekenen op Mondial RelayPost NLKaribooDHL Express, Bpost en Kiala bij de volgende keer dat je een (online) aankoop doet.

Versturen van post ging nog nooit zo makkelijk

 Sinds 2016 zijn we de trotse eigenaar van een knalblauwe TBC-Postbus aan onze vestiging in de Kerkstraat te Hamme. Ideaal dus voor als je een dringende brief of een leuke postkaart wil versturen. Kom gewoon je postzegel(s) van TBC-Post of Bpost halen in onze winkel en drop je post in onze bus. Daar heb je trouwens een zee van tijd voor: dagelijks wordt de TBC-bus geleegd om klokslag 17u00.

Ontdek de voordelige tarieven van TBC-Post

 

F.A.Q.

Wat moet ik meebrengen als ik mijn pakket afhaal?

Je iD en/of bevestigingsmail (hetzij via je smartphone of print) is voldoende. We ontvangen echter heel wat pakketjes op een week van verschillende aanbieders, dus voor een vlot verloop vragen we je  van welke aanbieder of via welke verzendservice je pakketje werd verstuurd.

Ik kreeg een mail dat mijn pakket verzonden is, maar het is nog niet gearriveerd.

Een bevestiging van verzending betekent dat je pakket onderweg is. De meeste (web)shops sturen echter nog een tweede mailtje als je pakketje effectief toegekomen is. Pas dan kan je je pakketje komen afhalen.

Ik kreeg een mail dat mijn pakket is toegekomen, maar na een week ligt het nog steeds niet in de winkel.

Kijk na of je de juiste winkel hebt aangeduid. Vaak wordt onze vestiging in de Kerkstraat (Stripspeciaalzaak Vermeire) verwisseld met onze vestiging in de Nieuwstraat (Buurtboekhandel Boeket) of omgekeerd. En dan kan je wel even wachten op je pakketje natuurlijk… 😉

Mijn pakket zou al even in het afhaalpunt moeten liggen, maar is er nog steeds niet.

Je pakket is mogelijks verloren gegaan doorheen de levering of verkeerd geleverd. In dat geval neem je best contact op met de leveringsdienst in kwestie. Ook even kijken naar de leveringstermijn kan wonderen doen: een pakket uit Amerika is immers veel langer onderweg dan eentje van bij ons in België.

Niet alles duidelijk? Van ’s morgens tot net voor het avondeten staan we voor je klaar.

WhatsApp chat WhatsApp ons!