Dagbladhandel Vermeire-Boeket nu ook als Bpost afhaalpunt

Nooit  thuis om je Bpost pakket te ontvangen? Naast thuislevering en je pakket retourneren via de Cubee pakketautomaat van het gemeentehuis Hamme, kan je voortaan ook je Bpost pakketten afhalen en retourneren bij Dagbladhandel Vermeire-Boeket! En onze glimlach… die krijg je er gratis bovenop.

Een gewone krantenwinkel is niet langer meer. Wél in opmars is de “convenience store”, een winkel waar er naast het traditionele aanbod aan pers, tabak en kansspelen je ook allerlei andere producten en diensten kunt terugvinden. Zoals een afhaalpunt zijn voor online gekochte pakjes bijvoorbeeld. Dit boden wij al een geruime tijd aan voor Mondial RelayPost NLKaribooDHL, maar nu dus ook Bpost pakketten!

Haal je Bpost pakket met gemak af

Dankzij het PUGO (Pick-Up & Go) systeem van Kariboo! en Bpost en onze ruime openingsuren tijdens de week en in het weekend, kan je heel makkelijk je pakket afhalen bij ons wanneer het jou het beste past. Het enige wat je moet doen is:

  1. Je spullen online bestellen
  2. Een van onze winkels kiezen om je pakket af te halen
  3. Wachten op de melding  (via e-mail en/of sms) dat je pakket afgehaald kan worden
  4. Je pakket afhalen tot 2 weken na ontvangst

En een leuke extra van dit alles? Bpost levert ’s nachts van maandag tot zaterdag! Zo ben je verzekerd dat je Bpost pakket in een mum van tijd bij ons in de rekken ligt.

En wat met Bpost pakketten retourneren?

Ook dat wordt nu mogelijk in onze winkels te Hamme. Kleef gewoon het retourlabel dat je krijgt van de webshop op je retourpakket, retourneer het in een van onze winkels en klaar is kees!

Comments are closed.

WhatsApp chat WhatsApp ons!