Kansspelen (+18)

De ene z’n geluk, de ander z’n ongeluk. Maar wat houdt je tegen om een gokje te wagen? Bij onze winkels kan je terecht voor een groot gamma aan kansspelen. Spring gauw even binnen en we staan je met raad en daad bij zowel de Nationale Loterij als de sportpronostieken.

Kansspelen van de Nationale Loterij

Als grootste fabrikant van miljonairs en grootste realisator van dromen in België, biedt de Nationale Loterij krasbiljetten en Lotto- en Euro Millions trekkingen aan vanaf één euro. Daarnaast zijn er kadoosjes beschikbaar, waarmee je heel makkelijk een familielid of een kennis kan blij maken met krasbiljetten ter waarde van een zelf te kiezen bedrag.

Of we jou of de ontvanger van dit kadoosje ook daadwerkelijk de grote pot kunnen bezorgen met deze kansspelen, laten we in het midden. Toch wist een speler in 2016 zomaar even 1 000 013 euro op te strijken bij Stripspeciaalzaak Vermeire in de Kerkstraat. De wonderen zijn dus zeker nog niet de wereld uit!

Controleer of je gewonnen hebt

Sportpronostieken

Kan je toch je gading niet vinden in ons aanbod aan krasloten en Lotto formulieren? Dan zijn onze sportweddenschappen vast iets voor jou. Door onze jarenlange ervaring in de sportwedden, zijn we een van de grootste wedkantoren uit de regio. Zo beschikken we in de Kerkstraat over een wedlokaal waar je rustig op weddenschappen kunt inzetten op tal van sporten. Of je nu een liefhebber van voetbal, wielrennen, paardensport of tennis bent: bij ons is er voor elk wat wils met de mogelijkheid om op een betrouwbare manier flinke winsten te boeken. De partners die ons daarin steunen zijn BetcenterMagic Betting en Bingoal.

Een greep uit onze diensten:

  • Sportweddenschappen: (inter)nationaal voetbal, basketbal en tennis met topnoteringen waarbij je kan inzetten op 1X2, hoeveel doelpunten, dubbele kans, handicap, over/onder, lange termijn weddenschappen en vele andere speciale weddenschappen . Zowel combi- als systeemweddenschappen met Banker, alles is mogelijk.
  • Live weddenschappen: sporttypes met wedmogelijkheden zoals de rest van de match, over/onder, volgende goal, half time en veel meer. Al deze noteringen kunnen worden getoond op een televisie- of een computerscherm.
  • Live score: tussenstanden van de wedstrijden alsook bijkomende informatie op een televisiescherm.

Meedoen aan weddenschappen

Om te spelen kan je ervoor kiezen om je inzet te laten invoeren door ons of om zelf de terminals te gebruiken in het lokaal. Zo biedt Betcenter wedlijsten aan die je kan komen ophalen of zelf afdrukken. Dit zodat je de tijd hebt om thuis of bij ons aan tafel je wedstrijden te noteren. Ook bij Bingoal kan je thuis je ticket voorbereiden door een ‘tijdelijk ticket’ aan te maken. Beide soorten tickets kunnen nadien door ons worden gevalideerd.

Dankzij onze nauwe samenwerking met Magic Betting en onze F1- en F2-licenties van de Kansspelcomissie op zak, kan je overigens op je twee oren slapen omtrent deze validering. Door de strikte controle ben je namelijk zeker van een correcte, tijdige en eerlijke betaling. Daarnaast draaien de Betting Service-terminals op software van BGT, een wereldwijd actieve en erkende groep.

Inzetten, spelen en klaar is kees

De spelconsoles werken volledig automatisch en verschaffen info aangaande competitiestanden, de uitslagen van de laatste zes wedstrijden en meer. Als speler zet je in op de kansspelen door geld in de munten- en biljettenlezer van de automaat te steken. Dit kan vanaf 1.00 euro (bij Sjbet 1.10 euro) tot 200.00 euro. Na het spelen ontvang je een ticket met een barcode. Zodra je winst hebt, kan je dit laten uitbetalen door ons.

Contacteer ons voor meer informatie

 

Niet alles duidelijk? Van ’s morgens tot net voor het avondeten staan we voor je klaar.

WhatsApp chat WhatsApp ons!