December = actiemaand!

Cadeaustress en chaos zijn de eerste woorden die je wellicht te binnen schieten wanneer je denkt aan de maand december. Maar soms brengt het ook heel wat leuks met zich mee. Zo hebben we 3 acties in petto die je ongetwijfeld doen opfleuren. Bovendien kunnen ze het kerstshoppen al heel wat makkelijker doen verlopen! Een kijkje:

2 Hallmark kerstkaarten kopen = 1 gratis boodschappentas

Als je dan toch cadeautjes gaat halen, waarom geef je er dan niet een leuke wenskaart van Hallmark bij? Bij de aankoop van 2 kerstkaarten of wenskaartboxen krijg je namelijk een gratis shoptas* cadeau waarin je al je boodschappen en cadeautjes kwijt kan. Handig, niet?

Daar bovenop zijn er nog twee leuke voordelen verbonden aan je aankoop:

  • Je krijgt 5% korting op Hallmark wenskaarten en -boxen
  • Je aankoop omvat een kleine donatie voor Stichting Tegen Kanker

* geldig op alle kerstwenskaarten tot zolang de voorraad strekt!

2 boeken kopen = 1 gratis fleece deken of handdoek

Boeken vol gin- of bierrecepten, de nieuwste van Brusselmans, voorleesboekjes voor de kleinsten en ga zo maar door. Het zijn leuke cadeaus, zeker en vast. Maar soms wil je ook gewoon zelf in de zetel even kuieren met een goed boek in de hand en een heerlijk wijntje.

Of de eerste situatie meer van toepassing is op jou dan de andere maakt weinig uit. Wat wel uitmaakt? De aankoop van je boeken die best bij Buurtboekhandel Boeket gebeurt! Bij de aankoop van 2 boeken mag je immers een gratis cadeautje* uitkiezen:

  • een handdoek van … op … cm (rood)
  • een fleece deken van … op … cm (lichtgrijs of lichtroos)

Dus waar wacht je nog op?

Bestel hier je boeken of ga meteen langs bij Buurtboekhandel Boeket

* geldig tot zolang de voorraad strekt!

Spaaractie voor luxe badlinnen van De Witte Lietaer

Luxe badlinnen voor een prikje? Dat wekt interesse op! Per aankoopschijf van 5 euro bij producten van Conway krijg je zegeltjes waarmee je kan sparen voor zachte, comfortabele handdoeken en washandjes van De Witte Lietaer aan een gereduceerde prijs.

 

Luxe Badlinnen

Contact Person WhatsApp ons!